Ja tenim campaneta de notificacions!

Publicado el Domingo, 14 Febrero 2021

Fa unes setmanes ja ho vam dir, ...que vindrien les notificacions... doncs ja les tenim aquí!

Ara, si et fan un m'agrada, a la capçalera de pàgina, apareixerà una campaneta amb el nombre de notificacions que tens pendents. Clicant sobre aquesta campaneta, t'apareixerà una pàgina nova on tens el llistat de notificacions, a partir del qual pots marca-les com a llegides d'una en una o totes de cop.

Quan consultes l'activitat sobre la qual tens una notificació. aquesta ja queda marcada com a llegida automàticament, i el nombre de notificacions pendents que es mostra a la capçalera de pàgina es va actualitzant dinàmicament.

Per altra banda, hem implementat un canvi sobre la manera d'agrupar activitats al mur general. Fins ara, s'agrupaven per la data en la que has fet el cim, que va molt bé per noves activitats. Però aquest sistema no dona visibilitat, al mur general, d'activitats antigues que es donen d'alta. Llavors, ara les agrupem per la data en que les donem d'alta al sistema. Senzill, no? Molt important: això només afecta a la forma de visualitzar les activitats al mur general. L'activitat al teu perfil no es veu afectada per aquest canvi, ja que allà no s'agrupa.

Recorda que pots utilitzar el nostre grup de facebook o el formulari de contacte per a qualsevol dubte que et pugui sorgir.

Segueix-nos fent m'agrada de la nostra pàgina del facebook.

Salut i cims!

Exemple de pàgina de notificacions